BallinaProgramet Apliko OnlineKontakti
 
 
më shumë lajme
 
 
Panairi i Punës i njëmbëdhjeti me radhë, i mbajtur me ...
 
 
 
Kolegji ILIRIA brenda aktiviteteve të cilat synojnë zgjërimin e bashkëpunimit ...
 
Kolegji ILIRIA në një atmosferë impozante ceremoniale, me pjesëmarrje të ...
 
 
Ambasada Amerikane në Prishtinë, departamenti për Çështje Publike brenda programit ...
 
Përfaqësues nga Kolegji ILIRIA së bashku me institucione tjera të ...
 
 
Në kuadër të aktiviteteve kulturore, Kolegji ILIRIA në bashkëpunim me ...
 
17 Maj 2013- Në  kuadër të aktiviteteve të përbashkëta, Kolegji ...
 
Presidenti i Federatës së Paqes Universale Botërore për Evropë Dr. ...
 
 
Në kuadrin e aktiviteteve të përbashkëta ndër-institucionale me Kolegjin Mesdhetar ...
 
Është pikërisht ekspozita e organizuar nga Galeria e Kolegjit ILIRIA ...
 
 
Në ambientet e Kolegjit ILIRIA në Prishtinë, në dy vjetorin ...
 
Kolegji ILIRIA në një atmosferë impozante ceremoniale, me pjesëmarrje të ...
 
Omer Kaleshi shpallet anëtar nderi i Bordit të Kolegjit ILIRIA ...
 
 
Me qëllim të promovimit të aktivitetit hulumtues shkencor të ekonomistëve ...
 
Bardhok Bashota-Dr.Cand, ligjerues për Marrëdhënie Ndërkombëtare dhe Diplomaci pran Kolegjit ...
 
Me vendim të Bordit të Kolegjit ILIRIA, Philip Kotler, personalitetit ...
 
 
Në një ceremoni solemne organizuar në Samitin Evropian të Liderëve ...
 
Me qëllim të bashkëpunimit për realizimin e projektit "Dukuritë Negative ...
 
Nobelisti Ferid Muradi, i njohur për kërkimet dhe zbulimet e ...
 
 
Kjo konferencë në panelin e saj ka mbledhur akademik të ...
 
 
Të udhëhequr nga parimet e mirëkuptimit dhe respektit të ndërsjellë, ...
 
 
Kolegji ILIRIA, i përfaqësuar nga menaxhmenti i lartë, ka marrë ...
 
Në vazhdën e vizitave që i bëhen Kolegjit ILIRIA janë ...
 
Nën organizimin e përbashkët të Kolegjit ILIRIA dhe organizatës joqeveritare ...
 
 
Grup studentësh nga UFO (Universitas Fabrefacta Optime) në Tiranë, i ...
 
Me qellim të internacionalizimit të bashkëpunimit ndërmjet tyre, në mbështetje ...
 
Kolegji ILIRIA ka realizuar pjesëmarrjen  e përfaqësuesve të saj të ...
 
 
Akademik James Pettifer ka mbajtur një ligjëratë në lidhje me ...
 
Kolegji ILIRIA së fundmi ka organizuar një ligjëratë nga z. ...
 
Në një ceremoni solemne, Kolegji ILIRIA ka shpallur anëtar nderi ...
 
Untitled Document
Student Information System Login
 

KONKURS - Për regjistrimin e studentëve në vitin akademik 2014/2015

Kolegji ILIRIA - Çmimi Evropian për Cilësi

Kolegji ILIRIA nderoi Philip Kotler me titullin "Doctor Honoris Causa"

Galeria - Omer Kaleshi

Universiteti Veror “LUM Jean Monnet - ILIRIA"

Thank You USA

Kolegji ILIRIA

ILIRIA Debate Club

ILIRIA International Review

Publikimet & Njoftimet