Day: April 21, 2021

Lajme

Punë sezonale në Dubai

APLIKO TANI! Mundësi punësimi sezonal në Dubai për të gjithë Studentët e Kolegjit ILIRIA të interesuar për punë. Të drejtë aplikimi …

Read More »
Lajme

Reagim nga Kolegji ILIRIA

Ekspertja për akreditim institucional Anca Prisacariu nga Rumania, e jashtligjshme! Kolegji ILIRIA dëshiron që përmes kësaj komunikate të njoftojë studentët dhe …

Read More »