Agjencioni për ndihmë ligjore falas dhe Kolegji ILIRIA nënshkruan Memorandum të Mirëkuptimit

Më 21 Mars, 2014 NCSC ndihmoi në nënshkrimin e MiM mes Agjencionit për Ndihmë Ligjore Falas dhe Kolegjit ILIRIA. MiM u nënshkrua nga Presidenti i Kolegjit ILIRIA, z. Mixhait Reçi dhe Drejtorit Ekzekutiv të Agjencionit për Ndihmë Ligjore Falas, z. Ramadan Gashi.

Qëllimi i MiM ishte rritja e mundësive profesionale për studentët e fakultetit juridik të Kolegjit ILIRIA duke ofruar praktikë në Agjencionin për Ndihmë Ligjore.

Shpërndaje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Recent Posts