Eksperti i NCSC-së prof. Kevin Ruser mbajti panelin profesional për studentet e Fakultetit Juridik të Kolegjit Iliria

Më 23 tetor 2013, NCSC dhe Zyra për Studime Klinike e Fakultetit Juridik të Kolegjit Iliria  mbajtën panelin professional me temën: “Si të bëhësh profesor i klinikave juridike dhe rëndesia e klinikave juridike për studentët e nivelit master”. Paneli u organizua në Fakultetin Juridik në koordinim me Zyrën për Studime Klinike. Paneli u mbajtë dhe u moderua nga eksperti i NCSC profesori Kevin Ruser. Qëllimi i panelit ishte të ju ndihmojnë studentëve të rrisin nivelin e të kuptuarit të mesimit klinik dhe rendesinë qe ka mesimi klinik për profesionin e tyre ligjor.

Shpërndaje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Recent Posts