Konferenca e 1rë Ndërkombëtare në “Kërkim dhe Edukim: Sfidat drejt të Ardhmes (ICRAE 2013)”

Organizues:                            Universiteti i Shkodrës  “Luigj Gurakuqi”, Fakulteti i Shkencave Edukative;
Partner:                                  Kolegji ILIRIA;
Data e organizimit:   Maj 24-25, 2013;
Lokacioni:                              Shkodër, Republikë e Shqipërisë;
Burime online:                       http://icrae2013.unishk.edu.al/index.html

Konferencë interdisiplinore dhe ka për qëllim prezantimin e kumtesave shkencore nga studiues, hulumtues, kandidatë PhD dhe studentë të diplomuar të fushave të ndryshme shkencore dhe nga vendet mbarëbotërore. Konferenca mbulon këto tema: Albanologji, Art & Kulturë, Arsim, Ekonomi, Arsim të Lartë, IT, Media&Komunikim, Medicinë dhe Shkenca Natyrore, Filozofi, Kërkime, Shkenca Shoqërore dhe Sport&Rekreacion

Shpërndaje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Recent Posts