Programi i Profesorëve të Pavarur

Profesorët në Vizitë të Pavarur

Përveç profesorëve që Kolegji ILIRIA angazhon të japin mësim si profesor në vizitë të caktuar për mësimdhënie me nominim të CILS (e cila luan rolin e ndërmjetësuesit), gjithashtu Kolegji ILIRIA ka caktuar profesorë të cilët ligjërojnë lëndët e tyre respektive për shumë vite me radhë në Institucionin tonë, si profesorë të pavarur.

Gjithashtu, ILIRIA është në proces të negociatave me disa dhe është e hapur për angazhim si profesorë në vizitë, individë të aftë praktikisht dhe me njohuri, të cilët do të mund të bartnin tek studentët njohuri inovative shtesë në fusha respektive studimesh dhe të i bënin ata të familjarizohen me metodologjitë bashkëkohore të mësimit.

Profesorët e pavarur në vizitë të cilët kanë ligjëruar në Kolegjin ILIRIA janë:

Jaana Holvikivi

Oklahoma City Holladay & CHILTON

Siegfried Ladnorg

Avokat Mbrojtës në Asociacionin e shtetit të Illinois, SHBA.

Jane Nicholson

Oklahoma City Holladay & CHILTON

Thomas Feltes

Avokat Mbrojtës në Asociacionin e shtetit të Illinois, SHBA.

Jaana Holvikivi

Oklahoma City Holladay & CHILTON

Siegfried Ladnorg

Avokat Mbrojtës në Asociacionin e shtetit të Illinois, SHBA.

Jane Nicholson

Oklahoma City Holladay & CHILTON

Thomas Feltes

Avokat Mbrojtës në Asociacionin e shtetit të Illinois, SHBA.

Don Holladay

Oklahoma City Holladay & CHILTON

GEORGE VERNON

Avokat Mbrojtës në Asociacionin e shtetit të Illinois, SHBA.

Thomas N. Jersild

Mayer Brown LLP.

Thomas H. Pope

Oklahoma City Holladay & CHILTON

Catherine Carr

Avokat Mbrojtës në Asociacionin e shtetit të Illinois, SHBA.

Leo Stern

Mayer Brown LLP.