Klinika Juridike Civile financuar nga USAID

Memorandumi  i mirëkuptimit i nënshkruar mes Misionit të USAID në Kosovë dhe Kolegjit ILIRIA siguron ngritjen e mëtejshme të arsimit ligjor klinik në Kosovë përmes zhvillimit të programeve klinike dhe zhvillimit të Zyrës për Studime Klinike në Kolegj.
Zyra ka për qëllim mbështetjen dhe koordinimin e menaxhmentit të programeve klinike me fokus në të drejtën civile. Për më tepër, studentët kanë mundësi të përfitojnë nga rritja e mundësive për praktika dhe seri të paneleve profesionale, të cilat do të ju ofrojnë më shumë informacion studentëve lidhur me mundësitë për karrierë dhe specializim në karrierë.

Shpërndaje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Recent Posts