Kolegji ILIRIA dhe NCSC organizuan një panel profesional për studentët e Kolegjit ILIRIA, të moderuar nga Prokuroria e shtetit

Më 30. 04. 2014- Zyra për Studime Klinike, Qendra për Zhvillim të Karrierës e Fakultetit Juridik të Kolegjit ILIRIA dhe NCSC organizuan një ligjeratë me temë: “ Mbrojtja e Viktimave të Krimit ”.

Studentët u informuan me punën e Zyres për Mbrotje dhe Ndihmë Viktimave në Prokurorinë e shtetit.

Ligjerata u moderua nga z. Basri Kastrati, Drejtor i Zyrës për Mbrojtje dhe Ndihmë Viktimave në Prokurorin e Shtetit, Menaxhere e Programit për Mbrojtje të Viktimave znj Eliza Thana, nga Ambasada Amerikane në Kosovë dhe mbrojtesja e viktimave znj. Saranda Keqekolla.  Në ligjeratë u përfshinë edhe profesorët dhe asistentet e Fakultetit Juridik të Kolegjit ILIRIA. Studentët u përfshinë në sesionin e pyetjeve dhe përgjigjeve.

Shpërndaje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Recent Posts