Kolegji ILIRIA dhe Universiteti NEBRASKA- Lincoln nënshkruan Memorandum Bashkëpunimi

Në vazhdën e bashkëpunimeve të shumta që Kolegji ILIRIA në vazhdimësi realizon, së fundmi ky institucion ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin NEBRASKA- Lincoln. Realizimin e Marrëveshjes e ndihmuan USAID dhe NCSC ( Programi për Juristët në Kosovë ).

Marrëveshja e realizuar krijon një partneritet të përgjithshëm bashkëpunimi në mes të institucioneve për zhvilluar aktiviteteve e mëposhtme akademike: mësimdhënien, kërkimin shkencor, shkëmbimin e studentëve, transferimit e teknologjisë, publikimeve, zhvillimin e kurikulumit.

Me rastin e nënshkrimit të marrëveshjes në një ceremoni solemne u organizua një koktej rasti në ambientet e Kolegjit ILIRIA.

Shpërndaje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Recent Posts