Kolegji ILIRIA merrë pjesë në ceremoninë përmbyllëse të programit për Juristë në Kosovë, projekt i USAID të cilin e impementoi organizata NCSC

Presidenti i Kolegjit ILIRIA z. Reçi, prodekanja e Fakultetit Juridik znj. Ibrahimi, profesorë të Fakultetit Juridik, drejtori i USAID z. Hope, drejtori NCSC z. Furnari, përfaqësuesë të Odes së Avokatëve Kosovës, Insitucioneve dhe organizatave të Drejtësisë,  Dekania e Fakultetit Juridik znj. Mushkolaj, morën pjësë në ceremoninë përmbyllese të “Programit për Juristë në Kosovë“ i USAID-it dhe të implementuar nga NCSC për mbështetjen e fuqishme dhënë edukimit ligjor dhe profesionit ligjor në Kosovë.

Drejtori i USAID përgëzoi për mbështejten e fuqishme dhënë edukimit ligjor dhe përgëzoi për parneritetin e suksesshëm të realizuar në avancimin dhe realizimin e Programeve ligjore me aspekte praktike që tani më, do të jenë në gjendje të ofrojnë studentë të përgaditur për tregun e punës në fushën e drejtësisë. Përqësuesit e Universiteteve dhe Institucionet e Organizatat e Drejtësisë së bashku me studentë u përfshienë në diskutim me prezantuesit e Paneleve Profesionale, me këtë rast të gjithë eventin e përshkoi atmosfera e një klime konstruktiviteti për punën e përbashkët 

Shpërndaje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Recent Posts