Kolegji ILIRIA nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Programin për Të Drejtat Civile Kosovë (CRP/K)

Në kuadër të aktiviteteve për zgjerimin e  bashkëpunimit me jashtë, përmes Zyrës për Studime Klinike të Kolegjit ILIRIA, ky institucion së fundi ka nënshkruar një marrëveshje të bashkëpunimi me Programin për Të Drejtat Civile Kosovë.

Përmes këtij bashkëpunimi, studentëve të  Fakultetit Juridik të Kolegjit ILIRIA iu mundësohet puna praktike në CRP/K si pjesë shtesë e mësimit teorik dhe shkëmbime të kapaciteteve të caktuara ndër institucionale mes Kolegjit ILIRIA dhe Programit për Të Drejtat Civile Kosovë.

Shpërndaje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Recent Posts