Kolegji ILIRIA Nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi me Odën e Avokatëve të Kosovës (OEK)

Kolegji ILIRIA dhe Oda e Avokatëve të Kosovës (OAK) nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi për shkëmbim të ekspertizës, përvojës, trajnimeve dhe resurseve tjera të përbashkëta.

Përmes këtij Memorandumi të Mirëkuptimit (MiM) mundësohet themelimi i bashkëpunimit në mes të Fakultetit Juridik të Kolegjit ILIRIA dhe Odës së Avokatëve të Kosovës (OAK) në realizimin e praktikës së studentëve të Fakultetit Juridik të Kolegjit ILIRIA në Odën e Avokatëve të Kosovës, bashkëpunimi në sferën profesionale dhe hulumtimeve shkencore, publikimeve të përbashkëta si dhe përgatitjen e juristëve të rinj në ushtrimin e profesionit ligjor.   

Pas nënshkrimit të Memorandum Mirëkuptimi, kryetari i OAK-së, z. Ibrahim Dobruna dhe Presidenti i Kolegjit ILIRIA, Prof. Dr. Mixhait Reçi, janë shprehur të kënaqur në arritjen e këtij bashkëpunimi.

Shpërndaje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Recent Posts