Kolegji ILIRIA organizoi Panel Profesional me temë “Arbitrazhi dhe Ndërmjetësimi si metodë Alternative e Zgjidhjes së Kontesteve”.

Me datën 21 maj 2014, Qendra për Zhvillim e Karrierës së Kolegjit ILIRIA organizoi Panelin Profesional me temë: “Arbitrazhi dhe Ndërmjetsimi si metod Alternative e Zgjidhjes se Kontesteve”.

Pjesëmarrës në këtë panel ishin, Sekretari Gjeneral i Qendrës për Zgjidhjen Alternative të Kontesteve, z.Visar Ramaj dhe Mr. Shpresa Ibrahimi PhD candidat.

Studentët e Kolegjit ILIRIA  me pyetjet e tyre të shumta drejtuar panelistëve, shfaqën interesimin e tyre rreth arbitrazhit.

Shpërndaje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Recent Posts