NCSC/PJK përmirëson mundësitë për punë për studentët e juridikut

Më 27 Qershor 2013, NCSC/PJK mbajti serinë e parë të Paneleve Profesionale me studentët e Kolegjit Iliria. Stafi i NCSC-së drejtuan diskutimin me studentët e juridikut në këto tematika “Si të përpilosh një CV” dhe “Si të japësh një intervitë të sukseshme për punë”. Numri i studentëve të cilët morën pjesë në këtë organizim ishte 31 ku prej tyre 17 ishin femra dhe 14 meshkuj. Si rezultat i kësaj serie të Paneleve Profesionale, studentët e Kolegjit Iliria tani do të jenë më të pregatitur për të shkruar një CV, “Letër Motivimi”, dhe të jenë të sukseshëm në një intervistë punë. Seritë e Paneleve Profesionale me student të Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës dhe Kolegjit Iliria do të organizohen gjatë tërë vitit 2013.

Shpërndaje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Recent Posts