NCSC/PJK, Zyra për Studime Klinike dhe Qendra për Zhvillimin e Karrierës e Kolegjit ILIRIA organizuan një tjetër Diskutim të Panelit Profesional

Më 19 Mars 2014, NCSC/PJK, Qendra për Zhvillimin e Karrierës (QZHK) dhe Zyra për Studime Klinike (ZSK) e Kolegjit ILIRIA organizuan një tjetër diskutim të panelit profesional për studentë për: Asistenca ndërkombëtare për Edukimin ligjor në Kosovë.

Paneli u udhëhoq nga Eksperti i PJK-së Violaine Autheman. Pas një hyrje të shkurtër për përvojat personale të ekspertes për studentët u angazhuan në një seancë pyetje/përgjigje me z. Autheman

Shpërndaje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Recent Posts