Profesorëve dhe studentët e Kolegjit ILIRIA në Gjykatën e Apelit

Më 25 tetor 2013, NCSC ka organizuar një visitë të profesorëve dhe studentëve të Klegjit Ilira në Gjykatën e Apelit. Vizita është organizuar me rastin e Ditës Evropiane të Drejtësisë. Profesorët dhe studentët u pritën nga kryetari i gjykatës së apelit, gjyqtari Salih Mekaj dhe zevendes kryetare, gjyqtarja Tonka Berisha.

Shpërndaje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Recent Posts