Qendra e Karrierës e Kolegjit ILIRIA organizoi panelin “Si Të Fillojmë Një Karrierë Të Suksesshme”

Qendra e Karrierës e Kolegjit ILIRIA organizoj panelin me temë “Si të fillojmë një karrierë të suksesshme”. Në kuadër të këtij paneli studentët u informuan për rrugën nëpër të cilën duhet të kalojnë që të kenë një karrierë të suksesshme. 

Zyrtarë të Qendrës së Karrierës të Kolegjit ILIRIA, udhëzuan studentët lidhur me teknikat e duhura të përpilimit të CV-së, të shkruarit të formës së duhur të Letrës Motivuese si dhe qëndrimin që duhet të mbajnë gjatë realizimit të Intervistës së Punës.

Në këtë panel pjesëmarrja dhe interesimi i studentëve ishte i konsiderueshëm.

Shpërndaje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Recent Posts