Takim i fundvitit me Udhëheqësin e Zyrës së NCSC, z. Furnari

Presidenti i Kolegjit ILIRIA, Rektori Akademik Nushi, Prodekanja e Fakultetit Juridik znj. Ibrahimi dhe prof. Ramabaja, priten Udhëheqësin e Zyrës së NCSC z.Furnari

dhe znj Manaj. Qëllimi i takimit ishte, cilësimi i realizimit të suksesshem, të projektit të NCSC, në mbështetjen e Kolgjit ILIRIA në themelimin e Zyrës për Studime Klinike dhe Qendrës së Karrieres së Kolegjit ILIRIA. Edhe njëherë shprehen gatishmerin e vazhdmit të projektit me simulime gjygjësore, procesin e akreditmit

dhe klinikës civile dhe Penale në programin Master.

Shpërndaje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Recent Posts