USAID Shënon 15 vite të Partneritetit për Ndryshim Pozitiv në Kosovë

PJK organizoi një tryezë të rrumbullakët për “Rëndësinë e Angazhimit të Femrave në Profesionin Juridik” në Kolegjin Iliria në Prishtinë, Kosovë.

Ngjarja është organizuar si pjesë e përvjetorit të 15-të të USAID-it në Kosovë, duke reflektuar në mbështetjen e ofruar nga USAID-i për arsimimin juridik. Profesorët e Kolegjit Iliria dhe UPFJ-së dhe studentët patën një mundësi të dëgjojnë për perspektivat personale për nevojën për angazhimin e femrave në profesionin juridik, nga një panel ekspertësh. Harold D. Dampier Jr. Shef i Palës së NCSC/PJK-së moderoi në këtë ngjarje. Në panel ishin Drejtoresha e Misionit të USAID-it, Maureen A. Shauket, Presidenti i Kolegjit Iliria Mixhait Reçi, Prodekanja e UPFJ-së për Çështje Akademike, Remzije Istrefi dhe avokatja Lule Bilalli-Ymeri nga Oda e Avokatëve të Kosovës.

Drejtoresha e Misionit të USAID-it, Maureen A. Shauket tha “ju jeni ata që bëni ndryshimin për vendin tuaj. Të jini këmbëngulës, të përgatitur dhe punoni shumë, dhe do të keni sukses.”

Shpërndaje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Recent Posts