Vizita e Presidentes së NCSC International Mary McQueen

Në vizitën që znj. Mary McQueen, presidente e NCSC International i bëri Kolegjit ILIRIA, ajo u takua me menaxhmentin dhe vizitoi gjithë hapësirat e këtij institucioni. Në diskutimet e përbashkëta mes znj. McQueen dhe menaxhmentit, u diskutua rreth planit për zhvillimin e projektit të përbashkët të NCSC si dhe nevojave që institucionit i paraqiten në fushën e edukimit ligjor klinik.

U diskutua edhe rreth modaliteteve të bashkëpunimit ku kjo nismë e përbashkët u vlerësua si pozitive dyanshmërisht.

Shpërndaje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Recent Posts