Zyra për Studime Klinike e Kolegjit ILIRIA organizoi panel profesional me Violaine Autheman- menaxhere e lartë e projekteve- NCSC

Në kuadër të Projektit “Programi për Juristë në Kosovë“ të USAID dhe implementuar nga NCSC në partneritet me Zyrën për Studime Klinike dhe Qendrën e Karrierës të Kolegjit ILIRIA, ftojë në një Panel Profesional Violaine Autheman me temë “Evolution and Challenges in the Transfer of Property in Divorce and Inheritance in France.”

Ligjerata është mbajtur në kuadër të Modulit e Drejta Familjare dhe Trashëgimore, ekspertja për studentët e Kolegjit ILIRIA prezantojë vështrimin krahasimor dhe evulotiv të ndarjes së pasurisë së përbashkët të bashkëshortëve dhe trashëgiminë në Francë. Në panel morën pjesë një numër i madhë i studentëve, të cilët zgjuan interesim të madhë për temën dhe u përfshien në seancë të pyetjeve dhe të përgjigjeve. Prof. Shpresa Ibrahimi e falenderojë ekseprtën për prezantimin dhe shprehu interesimin që edhe në të ardhmën të mufasirja të prezantojë tema edhe nga fusha më të gjera të drejtësisë.

Shpërndaje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Recent Posts