Kolegji ILIRIA dhe Organizata për Hulumtimin e Dukurive Negative nënshkruajnë marrëveshje

Me qëllim të bashkëpunimit për realizimin e projektit “Dukuritë Negative dhe të rinjtë në arsimin parauniversitar”, Kolegji ILIRIA dhe Organizata për Hulumtimin e Dukurive Negative nënshkruajnë marrëveshjen e cila formalizon këtë raport reciprok.

Përmes kësaj marrëveshje, Kolegji ILIRIA dhe OHDN u pajtuan të zhvillojnë në baza vjetore projektin i cili involvon anketimin e nxënësve të shkollave të mesme në mbarë Kosovën, analizimin e të dhënave dhe nxjerrjen e të rezultateve relevante mbi nivelin  e dukurive negative prezente tek kjo grupmoshë.

Shpërndaje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Recent Posts