Vizita e studentëve të UFO (UNIVERSITAS FABREFACTA OPTIME) nga Tirana

Grup studentësh nga UFO (Universitas Fabrefacta Optime) në Tiranë, i bën vizitë Kolegjit ILIRIA. Ata u pritën nga studentë dhe nga stafi akademik i Kolegjit ILIRIA.

Gjatë kësaj vizite studentët nga UFO u njohën për së afërmi me ambientin dhe formën e organizimit të mësimdhënies në këtë Kolegj, patën rastin të vizitojnë të gjitha hapësirat e kampusit të kolegjit si dhe të shkëmbejnë përvoja, ide dhe të zhvillojnë debate të ngushta me studentët e Kolegjit ILIRIA.

Shpërndaje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Recent Posts