Category: Lajme

Lajme

Reagim nga Kolegji ILIRIA

Ekspertja për akreditim institucional Anca Prisacariu nga Rumania, e jashtligjshme! Kolegji ILIRIA dëshiron që përmes kësaj komunikate të njoftojë studentët dhe …

Read More »
Lajme

NJOFTIM

Në përputhje me masat e Qeverisë së Republikës Kosovës në lidhje me COVID-19, Kolegji ILIRIA pezullon procesin mësimor deri më …

Read More »