Kolegji ILIRIA organizon ligjeratë me temë “Lufta kundër korrupsionit”

Në kuadër të aktivitetit “Java e luftës kundër korrupsionit” të enjten më 13 dhjetor 2018, me fillim nga ora 10:30, Kolegji ILIRIA organizon ligjeratë me tematikë që i referohet “Luftës kundër korrupsionit”.

Kapiteni Fatmir Karaliti në këtë ligjeratë do të flasë për aktivitetet që organizohen në kuadër të “Javës kundër korrupsionit”. Policia e Kosovës dhe Drejtoria për hetimin e krimeve ekonomike dhe korrupsionit, në bashkëpunim me institucione dhe organizata të ndryshme ka për qëllim vetëdijesimin e qytetarëve kundër korrupsionit.

Kolegji ILIRIA shpreh të njejtin interesim ku fton të gjithë studentët, stafin akademik dhe të gjithë të interesuarit të marrin pjesë në këtë ligjeratë.

Shpërndaje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Recent Posts