Kolegji ILIRIA priti përfaqësues të lartë të Universitetit ISAG, Portugali

Në vazhdimësi të aktiviteteve akademike, Kolegji ILIRIA realizoi një pritje zyrtare të përfaqësueseve nga Universiteti ISAG, në Portugali; me të cilin universitet tani vite radhazi ka bashkëpunim në shkëmbimin e studentëve në kuadër të programit Erasmus+.

Në këtë ngjarje Kolegji ILIRIA organizon edhe ligjëratë të hapur nga përfaqësuesit e lartë, profesor eminent të këtij universiteti, qëllimi i të cilës është informimi dhe promovimi i mundësive të ofruara, programeve studimore, bursave në edukimin e lartë akademik, drejtuar studentëve të Kolegjit ILIRIA.

Ky rast, shërbeu si një mundësi e veçantë edhe për ndërlidhjen dhe përforcimin e aktiviteteve të të dy institucioneve përmes nënshkrimit të Marrëveshjes së Bashkëpunimit, mes Kolegjit ILIRIA dhe të ISAG University, në shkëmbimin e studenteve dhe stafit akademik si dhe në favor të mbështetjes së formave të ndryshme të përbashkëta të bashkëpunimit në të ardhmen.

Shpërndaje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Recent Posts