Në Kolegjin ILIRIA u arrit rekord i ri botëror

Në një ceremoni të organizuar në Kolegjin ILIRIA, Agim Agushi, tashmë rekordmen i shumëfishtë botëror, i cili disa herë ka arritur ta shkruaj emrin e tij në librin e Guiness- it, sot arriti një rekord të ri botëror, shkruan Radio Plus.

Agim Agushi, i cili është i angazhuar edhe në Kolegjin ILIRA, si asistent i matematikës, është i pari në botë, që arriti të veshë dhe zhveshë, 70 fanela, gjatë goditjeve të topit më kokë.

Sipas komisionit të përmbërë nga Gani Kosumi, redaktor i sportit në RTK, Arbër Reçi, sekretar i përgjithshëm pranë Kolegjit ILIRIA dhe Dr. Petrit Hasanaj, profesor në Kolegjin ILIRIA, Agim Agushi, për 28 minuta e 34 sekonda, shënoi rekordin botëror, në kategorinë e veshje – zhveshje, të 70 fanelave, gjatë goditjeve të topit më kokë.

“Sot ndihem shumë i privilegjuar, dhe kam kënaqësinë, që në një ceremoni të organizuar nga Kolegji ILIRIA, të arrrijë një rekord botëror, i cili iu paraprinë edhe disa rekordeve të tjera botërore, të cilat shumë shpejt po synoj t’i arrijë”, tha Agim Agushi, pasi pranoi edhe një certifikatë mirnjohjeje, nga Kolegji ILIRIA.

Shpërndaje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Recent Posts