Promovimi i botimeve të Kolegjit ILIRIA në Panairin e 21-të të Librit Tirana 2018

Kolegji ILIRIA më 14 nëntor 2018, në orën orën 12:30, në Panairin e Librit – Tiranë 2018, promovoi botimet e veta:

  1. Iliria dhe Ilirët (2018)
  2. Shqipja standarde dhe gjendja aktuale e përdorimit të saj (2018)
  3. Akademik Aleksandër Stipçeviq (2018) 
  4. Revista ILIRIA INTERNATIONAL REVIEW , 2018, Nr 1

Shpërndaje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Recent Posts