Ligjeratë e hapur online nga Prof. Dr. habil. Bajram Berisha

Ligjeratë e hapur online nga Prof. Dr. habil. Bajram Berisha, profesor i mirënjohur në Kosovë, Gjermani dhe qarqet shkencore ndërkombëtare

Tema: Vlerësimi i rezultateve shkencore dhe krahasimi i shkencëtarëve, bazuar në indikatorët bibliometrikë bashkëkohorë!

E Enjte, 30 Prill 2020, ora 11:00

Linku per live-streaming (linku ne te cilen klikohet dhe lidhesh live me ligjeraten): https://stream.meet.google.com/stream/c588aa25-830a-405c-8bc0-14ddd53282ed

Shpërndaje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Recent Posts